Persones col·laboradores

Teresa Arechavala Roé

Doctora en Biomedicina, Màster en Salut Pública i llicenciada en Biologia. Tècnica en Salut Comunitària a l’Ajuntament de Sabadell i Professora Col·laboradora en el Departament  d’Epidemiologia i Metodologia de les Ciències Socials i de la Salut de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa (UVIC-UCC) impartint les assignatures de Bioestadística i Sistemes de la Informació i Fisioteràpia Comunitària. Membre de l’Interinstitutional Research Group in Epidemiology and Public Health in the Digital Health context (Epi4health) de la UVic-UCC. Ha desenvolupat la seva recerca en l’àmbit del tabaquisme i exposició ambiental al tabac i ha participat en diferents projectes de promoció de la salut enfocats a població infantil i adolescent. 

Eva Codinach Danés

Doctora en Cures integrals i Serveis de Salut (UVic-UCC), Màster en Atenció i Cures Pal·liatives (UVic-UCC), Màster en Nutrició i Salut (UOC), Diplomada en Infermeria (UAB) i Professora Col·laboradora en el Grau d’Infermeria de la UVic-UCC (Campus UManresa) impartint l’assignatura d’Atenció Infermera a la Família i a la Comunitat. Membre del grup de recerca PROSAARU (Institut Català de la Salut Catalunya Cetnral) i col·laboradora de l’Interinstitutional Research Group in Epidemiology and Public Health in the Digital Health context (Epi4health) de la UVic-UCC. Ha desenvolupat la seva recerca en l’àmbit del tabaquisme enfocat a la població adolescent. Infermera assistencial a l’EAP Sant Quirze de Besora (GTCC). 

Joan Colom Farran

Doctor en medicina, diplomat en Salut Pública (Escuela Nacional de Sanidad), màster en Gestió Directiva (ESADE) i màster de Drogodependències (UB). Professor titular de la Universitat de Barcelona, ESADE i de l’Institut d’Estudis de la Salut. Subdirector General d’Addiccions, VIH, Infeccions de Transmissió Sexual i Hepatitis Víriques de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPC), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya. Director del programa de VIH/Sida, ITS i Hepatitis de l’ASPC. President del Club de Direcció Pública de l’Escola Superior d’Administració d’Empreses (ESADE). Coordinador de diversos projectes de la Unió Europea. Assessor de l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Membre de 20 Societats i Comissions científiques. Fundador d’INEBRIA (Interinstitutional  Network on Brief Interventions for Alcohol and other Drugs) i de l’APN (Alcohol Policy Network). Ha desenvolupat la seva recerca en l’àmbit de les drogodependències, el VIH i les Hepatitis.  

Susanna Puigcorbé

Màster en Salut Pública i graduada en Psicologia. Col·laboradora en l’àrea d’addiccions comportamentals de la Subdirecció General d’Addiccions, VIH, Infeccions de Transmissió Sexual i Hepatitis Víriques de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPC).