Altres contribucions

Organització de taules científiques i/o esdeveniments de salut pública

>> Persones Responsables: Ester Colillas i Núria Obradors. Setmana Saludable a la Facultat de Ciències de la salut de la Universitat de Manresa. UVIC-UCC.

>> Persones Moderadores: Marina Bosque-Prous i Albert Espelt. Taula espontània sobre Alcohol i Salut Pública. Reunió anual de la Societat Espanyola d’Epidemiologia. Oviedo 2019.

Rebudes d'estades doctorals

>> Tesis Doctoral: Factores relacionados con el consumo de sustancias en Burela, Galicia. Doctoranda: Ainara Diaz- Gaeda. Universitat Santiago de Compostela. Grup Recerca en Salut Pública.

Innovació docent

>> Creació de l’Inequity. Joc per divulgar les desigualtats socials en salut. Utilitzat per les campanyes de màrqueting de la institució.

Premis

>> Beca Predoctoral per Eva Codinach, estudiant de doctorat dirigida per Albert Espelt i Núria Obradors.

>> Premio SEE-CIBERESP a las mejores comunicaciones presentadas por personal investigador joven a Sergi Trias-Llimós per la comunicació Educational differences in hazardous drinking and overall mortality in people aged 50+ in europe. Autors/es: S. Trias-Llimós, M. Bosque-Prous, E. Teixidó-Compañó, S. Puigcorbé, N. Obradors-Rial, A. Espelt.

>> Premio SEE-CIBERESP a las mejores comunicaciones presentadas por personal investigador jovent a Núria Obradors-Rial  per la comunicació: Relación entre el consumo de tabaco y el consumo de cánnabis en una cohorte de jóvenes de la Catalunya Central. Autors/es: Obradors-Rial, E. Codinach-Danés, JR. Villalbí, E. Colillas-Malet, E. Teixidó-Compañó, M. Bosque-Prous, M. Andreu-Iranzo, C. Riera, A. Espelt.

>> Premio SEE_CIBERESP a las mejores comunicaciones presentadas por personal investigador joven a Xavi Garcia Continente per la comunicació: Factores asociados al acoso escolar de 2º de ESO de la ciudad de Barcelona. Autors/es: X. Garcia, A. Pérez, E. Teixidó-Compañó, M. Nebot.

>> Premio SEE_CIBERESP a las mejores comunicaciones presentadas por personal investigador joven a Albert Espelt per la comunicació: Incidencia de consumo de riesgo de alcohol en Europa en personas de 50 a 69 años e influencia de variables contextuales. Autors/es: A. Espelt et al.

>> Premio SEE a las mejores comunicaciones presentadas por personas que asisten por primera vez a la reunión anual de la SEE per la comunicació: Factores asociados al consumo abusivo de alcohol en adolescentes españoles. Autors/es: E. Teixidó-Compañó, L. Sordo, M. Bosque-Prous, S. Pugicorbé, G. Barrio, M.T. Brugal, M.J. Belza, A. Espelt.

>> Premio Dr. D. Francesc Freixa Santfeliu en las XLIV Jornadas Nacionales Socidrogalcohol per al pòster: Disponiblidad, promoción y visibilidad del consumo de alcohol en el entorno urbano. Un estudio en barrios de Barcelona. Autors/es: J.R. Villalbí, A. Espelt, X. Sureda, M. Bosque-Prous, E. Teixidó-Compañó, S. Puigcorbé, M. Franco, M.T. Brugal.

Membres d'institucions de recerca

>> Albert Espelt. Membre del Grup 21 de recerca del CIBER en Epidemiologia i Salut Pública.

>> Marina Bosque. Coordinador durant el periode 2018-Actualment, Coordinadora del Grup de Treball d’alcohol de la Societat Espanyola d’Epidemiologia

>> Albert Espelt. Coordinador durant el periode 2015-2016, secretari durant el període 2012-2014 i Cofundador del Grup de Treball de Determinants Socials de la Salut de la Societat Espanyola d’Epidemiologia

>> Albert Espelt. Tresorer de la Societat Espanyola d’epidemiologia durant en els anys 2008-2012.